Gregor Mozetič

photography

Meta in Marko...

Meta in Marko sta si zaželela nežno, intimno poroko v krogu ožje družine. Svatje so bili zaradi pričakovanja njunega prvega otročka še posebej ganjeni. Poročna soba na gradu Kromberk je kot krojena za tak družinski dogodek, grajski park pa je ponudil dovolj poletne svežine za prelepe foto ujetke. 

Urša in Peter...

Nagajivo majsko vreme je štrikalo dogodke na Uršin in Petrov poročni dan. V cerkvici sv. Mohorja in Fortunata, pri Domžalah, so Uršini prijatelji z izjemno pesmijo pospremili nevesto pred poročni oltar. Prelep ambient, poln fresk Franca Jelovška, nizanje simbolnih trenutkov in neverjetna glasba, so naredili solzne oči, ujete v objektiv. Mengeški drevored se je od nekdaj zdel romantičen, fotogeničen, kot nalašč za igrive foto ujetke Urše in Petra.Civilna poroka je bila na Gradu Jablje. Zvečer pa je romantično začel in rokovsko dvignil svate Rok Ferengja ...
Urša in Peter: vse NAJ NAJ na vajini skupni poti!

Nina in Boštjan...

Nina in Boštjan. Ona nežna, on romantičen. Po pravljični zaroki na morju, sta se v maju 2012 poročila. V Gradu Jablje in v cerkvici sv. Primoža v Loki pri Mengšu. Prijatelji in svatje so se na obeh domovih zbrali že na predvečer. In postavili mlaje. Noč je bila kratka, poročni dan pa prečudovit, z oddajo neveste, šrango, civilno in cerkveno poroko. In seveda zabavo. Do sončnega jutra. Nina in Boštjan, vse lepo!!

Marija in Marko...

an-image

Marija in Marko ter nekaj njunih »back up« foto ujetkov na njuni sproščeni in zabavni poroki v Banovcih, avgusta 2012.Vroče je bilo, pa se nihče ni menil za to, še najmanj mladoporočenca, ki sta resnično uživala v dnevu.!